Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Katarina - 24 januari 2010 22:03

Idag har det varit en sån där mysig dag!

Vaknade sent (dvs nio) vilket är ovanligt för mig, men igår blev det lite sent då jag var på "kalas" hos Herr och fru Svanström  då herrn fyllde år, vilket var mycket trevlig och mycket gott! Bjöds på tacos och tågtårta, lite roligt med tanke på att Herr Svanström sagt till sin fru tidigare på dagen att -När man fyller 27 då blir man man! 

Så imorse låg mannen och jag kvar och myste lite innan vi gick upp och placerade oss i soffan tills det var dax för mannen att åka och jobba.

Själv massade jag mig upp ur soffa för att piffa till mig lite i väntan på LS som skulle komma och hämta upp mig för en liten utflykt till en när liggande liten butik vid namn Almbyboden (se länk) för att se om vi kunde hitta något fint. Den är så söt denna lilla butik och nu så ligger den helt om sluten av all snö såå fint och hon som äger den är så vänlig och trevlig. Till sommaren ska hon öppna ett kafé i ansluting till butiken så då kan man åka dit och fika!

Det fanns så mycket fint som jag ville ha men hem fick det följa med några ljuslyktor och en konsol som den ena ska hänga på dessutom så fick vi varsin strut skärgårdstryfflar, dom hade bästföre datum i onsdags så hon kunde inte sälja dom men ge bort dom får man ju och det var ju inget fel på dessa goda som bitar!

Väl hemma så blev det en stor kopp te till oss båda i soffan och vaniljbullar, vi hann även med en dragtur med pojkarna innan mörkret föll.

Helt enkelt en mysig dag!

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Katarina och jag bor i Kolmården tillsammans med min man M och våra två Siberian husky och fyra katter. Vårat hus är en gammal skola från 1800talet som vi håller på att renovera.Det mesta går långsamt framåt men tillslut så blir det nog färdigt!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards